Rosa Arnau Salvador, Mantenidora de les Festes Patronals de Peníscola 2024

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha fet públic el nomenament de Rosa Arnau Salvador com a nova Mantenidora de les Festes Patronals de la localitat, en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana, que tindran lloc el pròxim mes de setembre.

Durant la reunió, en la qual s’ha proposat el nou càrrec a la reconeguda farmacèutica, ha acompanyat a l’alcalde el regidor de Festes, Ramón Simó, qui ha traslladat també la seua enhorabona a l’homenatjada.

Natural de Peníscola, és doctora per la Universitat de Lleida, llicenciada en Farmàcia, graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Atenció Farmacèutica Comunitària i és especialista en Ortopèdia.

Exerceix la seua labor professional com a farmacèutica adjunta en Oficina de Farmàcia a Peníscola i, des de l’any 2022, és presidenta de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló; la primera dona a ostentar aquest càrrec.

Martínez ha fet referència a la importància de reconéixer la trajectòria professional d’Arnau, “una carrera plena d’èxits acadèmics i de compromís amb la salut pública que l’ha portada a ostentar un càrrec de responsabilitat institucional a la nostra província a través de la Presidència del Col·legi de Farmacèutics”, a més, ha posat en valor la seua vinculació i participació en la tradició i les festes en el municipi.

Per part seua, Rosa Arnau ha agraït molt emocionada aquest reconeixement, i s’ha posat a la disposició de la corporació municipal i la Cort d’Honor de les Festes Patronals, amb generositat i la mirada posada en la seua família a qui, ja en aquesta primera presa de contacte, ha reconegut i ha agraït els valors i estima per la tradició que han compartit de generació en generació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar