Ramón Simó assumeix les àrees de Turisme i Festes a l’Ajuntament de Peníscola

El portaveu municipal del Partit Popular serà responsable també de l’àrea de Joventut i s’encarregarà de la coordinació de l’agenda de Festivals

Dins dels seus objectius prioritaris està la consolidació de l’agenda d’esdeveniments els dotze mesos de l’any i el reforç de la promoció turística fora de la temporada estival

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha comunicat les delegacions que assumeix el seu Quart Tinent d’Alcalde, Ramón Simó, que s’encarregarà de les àrees de Turisme i promoció del destí; Festes i Festivals; així com Joventut.
El que serà el portaveu de l’equip de govern popular, al capdavant de l’Ajuntament de Peníscola, enfronta el repte “amb molta il·lusió i carregat d’idees per a desenvolupar durant els pròxims quatre anys, de la mà del sector turístic, per a continuar creixent en rendibilitat i en pernoctacions al llarg de tot l’any” ha assegurat.
L’execució d’importants obres com el nou macropàrquing dissuasiu que connectarà amb Peñismar o el carril de ciclovianants en un tram del vial litoral sud que connecta amb el Parc Natural són dos de les actuacions que s’impulsaran de manera immediata , amb el finançament del Pla de Sostenibilitat Turística.
A més, l’edil afrontarà la posada en marxa del Centre de Control de Dades, per a millorar la competitivitat del destí i la creació de nous productes turístics, com les rutes per la “Pedra en Sec” que és Patrimoni de la Humanitat.
“Durant els passats quatre anys i malgrat la pandèmia, ha sigut capaç d’impulsar nous esdeveniments, ampliar l’agenda d’activitats i contribuir a la creació de nous productes turístics com el vinculat a l’espectacular enllumenat nadalenc que il·lumina Peníscola tot el mes de desembre i part del mes de gener; així que estic segur que les seues ganes i el seu compromís amb la dinamització de l’activitat al llarg de tot l’any, serà un important revulsiu per al sector, amb qui treballarà de la mà des de ja” ha assegurat Martínez.

Museu de Les Danses, reconeixement BIC i exposició de Tresors Pontificis

Dins de l’àrea de Festejos, l’edil té molt clares les seues prioritats, que són la creació del nou museu etnològic, centrat en “Les Danses” i les Festes en Honor a la Verge de la Ermitana, “la declaració de la qual com a Bé d’Interés Cultural està cada vegada més a prop, després d’un llarg treball de documentació que està ja a l’espera de resolució per part de la comissió encarregada des de l’administració autonòmica” ha explicat esperançat Simó.
A més, el regidor s’ha compromés a treballar al costat de l’Església Parroquial per a possibilitar, “com més prompte millor” l’exposició dels Tresors Pontificis en condicions de seguretat, en el propi temple parroquial, “la qual cosa facilitarà la seua posada en valor i sumarà un nou atractiu patrimonial per als nostres turistes en la seua visita al nostre barri antic” ha valorat.

Els joves, en el centre

Des de l’àrea de Festes i Festivals, Simó s’ha proposat treballar braç a braç amb les Penyes i els més joves per a ampliar l’agenda anual d’activitats dissenyades per a ells.
Impulsar festes tradicionals com la dels Cinquens, reforçar la programació lúdica i formativa del Centre Juvenil i ampliar l’oferta de festivals, són algunes de les seues propostes.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar