Peníscola programa activitats tot el mes de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

– El Concurs de Fotografia Dones i la Volta a peu per la igualtat són dues de les activitats consolidades ja en l’agenda de cada mes de març, amb motiu d’aquesta commemoració

– La Regidoria programa també activitats en els centres educatius i orientats a la tercera edat

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola programa activitats durant tot el mes de març amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.
Concretament, en aquest inici de mes, ha arrancat la programació amb l’exposició “Silencio” de la Fundació Isonomia en el CEIP Jaime Sanz, que estarà a la disposició de l’alumnat fins al dia 15; i des del 18 fins al 29 del mes en l’IES Alfred Ayza.

“Perquè l’educació és bàsica per a avançar en la igualtat efectiva” ha explicat la regidora de l’àrea María Jesús Albiol, destacant la col·laboració amb els centres educatius en aquesta programació d’activitats.

Els dijous del 7 de març al 2 de maig entre les 09.30h i les 11.30h, s’impartiran tallers d’empoderament per a la dona en el Centre Juvenil, “dirigit al públic adult” ha detallat.
També el dijous dia 7, es durà a terme el taller “Sense etiquetes”, organitzat per la Fundació Isonomia en el CEIP Jaime Sanz, per a l’alumnat de quart curs de Primària, una altra de les activitats que es programa en col·laboració de la comunitat educativa.

El divendres dia 8, el Dia Internacional de la Dona, tindrà lloc amb el XVIII Concurs de Fotografia Dones l’exposició de fotografies en les dependències dels Serveis Socials municipals.
El mateix dia començarà el curs de defensa personal per a dones, que es repetirà també el dia 15, “una activitat que organitzem tots els anys”.

El diumenge, dia 10 de març torna la iniciativa de la Volta a peu per la Igualtat que eixirà des de la Tourist Info a partir de les 10.30h, “una iniciativa recent que programem amb molta il·lusió i en la qual esperem superar la participació de l’any anterior” ha manifestat Albiol, il·lusionada amb la progressió i el creixement d’aquest esdeveniment que conjumina esport i solidaritat.

El dijous 11, s’impartirà el Taller de risoteràpia, en les dependències de Serveis Socials, dirigit a tercera edat, “un col·lectiu que no volem oblidar en la programació d’aquest mes de març” i el dissabte 23, a partir de les 11.00h, la xarrada “Comprende lo incomprensible: aprendizaje y legitimación de la violencia sexual” a càrrec d’Ana de Miguel, en el Saló de Plens, organitzat per l’Associació Mènades d’Irta, en col·laboració amb l’Ajuntament de Peníscola.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar