Peníscola presenta la Medieval Xtrem Race que acollirà la ciutat el dia 10 de desembre

– Aquesta carrera d’obstacles comptarà amb un recorregut de 4Km i un altre de 7,5Km a la platja Nord i al voltant de 600 participants

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la Medieval Xtrem Race que tindrà lloc a la platja i passeig Nord de la localitat en la jornada del 10 de desembre.

Es tracta d’una cursa amb quasi quaranta obstacles que podrà realitzar-se en dos recorreguts, un de quatre quilòmetres, i la seua versió estesa, de set quilòmetres i mig.

La vistosa prova comptarà amb al voltant de 600 participants que hauran de mesurar la seua força i la seua resistència en diferents obstacles al llarg de tot el recorregut.

Les modalitats i diferents categories en les quals es pot participar en la prova són múltiples perquè està la possibilitat de realitzar la carrera en família, per equips, de manera individual per edats i fins i tot formar part del grup d’elit.

L’organització ha destacat la dificultat i també la vistositat de la prova, l’atractiu de la qual i alta participació contribueix a dinamitzar l’activitat del sector serveis durant el mes de desembre.

En aquesta mateixa línia la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri, ha manifestat la importància de programar esdeveniments de caràcter cultural, festiu i esportiu al llarg de tot any, amb la finalitat de continuar generant excuses per a visitar la Ciutat a la Mar durant els dotze mesos.

Interessats a participar poden entrar en el web de l’organització www.medievalxtremrace.com on es poden consultar els detalls de la prova.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar