Peníscola prepara el seu particular Halloween

– Activitats per a totes les edats i un correfoc ocupen la programació

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat les diferents activitats que hi ha previstes per al dia 31 d’octubre en el municipi.

Les activitats començaran amb un Ball Infantil, a partir de les 17.30h, ambientat en la festivitat de Halloween, al qual han convidat a totes les famílies amb disfresses d’acord amb la temàtica, i que tindrà lloc en la planta baixa de l’Edifici Sociocultural; des d’aqueix mateix emplaçament, eixirà un correfoc a càrrec de la Falla la Carrasca de Benicarló que arrancarà a les 20.30h amb destinació a la Plaça Santa Maria.

Per a finalitzar la jornada, la Penya en Almíbar organitza en l’Edifici Sociocultural, i a partir de la mitjanit, una Festa de Halloween.

La regidora de l’àrea de Cultura, Lidia Herrero, ha agraït la iniciativa i la col·laboració de les entitats participants en la programació i ha recordat que els festejos entorn del dia de Tots Sants van arrancar l’any passat en la localitat “i enguany continuem apostant per programar activitats en una data ja assenyalada dins del programa cultural i festiu del nostre municipi, atenent especialment la petició dels més xicotets de comptar amb una celebració que els fa especial il·lusió”.

Missa de Difunts

El dia 2 de novembre, després de la recent restauració de la capella situada en el cementeri municipal, es recuperarà la tradicional Missa de Difunts, que la parròquia ha programat per a les 11.00h en el cementeri.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar