Peníscola posa en marxa l’Abonament Comerç per a promoure les compres en el comerç local

– Els consumidors podran descarregar-se abonaments per valor de 40€ pagant només 20€, canviables en els comerços locals adherits a la campanya

– El període per a adquirir els abonaments comença dimarts que ve, i aquests podran emprar-se en les compres realitzades entre els dies 7 i 12 de novembre

L’Ajuntament de Peníscola se suma a la iniciativa de l’Abonament Comerç per a dinamitzar el sector al final de la temporada alta turística, a la qual està tan vinculada l’activitat comercial en el municipi.

Es tracta d’una iniciativa “que beneficia tant al consumidor com al comerciant, perquè per cada abonament que el client adquireix per 20 euros d’inversió, obté el doble de l’import per a realitzar la seua compra” ha detallat la regidora de l’àrea, Lidia Herrero.

L’Abonament Comerç té com a objectiu fonamental fer costat al comerç local i l’ocupació que aquest genera; el seu funcionament implica l’emissió d’abonaments que el client podrà emprar en tots els comerços adherits a la iniciativa i hi ha disponibilitat de 100.000€ per a completar la campanya.

Els consumidors abonen el 50% de la quantia dels abonaments en comprar-los, mentre que l’altre 50% és una aportació bonificada per l’Ajuntament, que obté finançament autonòmic a través d’una subvenció per a sufragar aquesta despesa.

Els abonaments estan disponibles per a qualsevol ciutadà major d’edat empadronat a Peníscola, amb un límit de cinc abonaments de 20€ per persona; els abonaments no són acumulables en una mateixa compra, així que cada compra podrà beneficiar-se d’un abonament canviable.

Aquests podran adquirir-se a partir del pròxim dimarts dia 7 de novembre per a ser canviats durant el període de validesa d’aquests, entre els dies 7 i 12 de novembre d’enguany.

Els abonaments, ha detallat Herrero, podran obtenir-se a través de la pàgina web www.bonoscomerciopeniscola.es on també apareixeran els comerços participants  “i cada consumidor obtindrà abonaments per valor de 40€ amb una inversió de 20€ en cadascun”.

Confecomerç, entitat col·laboradora en aquesta iniciativa, facilita les eines tecnològiques per al desenvolupament d’aquesta campanya que ha rebut el suport de l’Associació de Comerciants de Peníscola.

La seua presidenta, Mila Sancho, ha convidat els comerços que encara no s’han sumat a la campanya que ho facen al llarg del cap de setmana “per a poder oferir a partir del pròxim dimarts, quan ja seran canviables els abonaments comerç a Peníscola, quants més millor, per a garantir als consumidors una oferta atractiva i variada”.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut posar en valor l’esforç que realitza l’Administració aportant recursos directes a la compra en el comerç de proximitat i ha convidat les veïnes i veïns de la localitat, així com els comerciants locals, a participar d’aquesta iniciativa “la vocació de la qual és arribar per a quedar-se, amb l’objectiu de fer costat al sector en períodes de menor activitat” ha assegurat.

Des de la Regidoria de Comerç s’estan coordinant ja els últims detalls per a la posada en marxa de la venda dels abonaments en línia que comença dimarts que ve, dia 7 de novembre i augura un bon acolliment a la iniciativa.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar