Peníscola obri la votació popular per al cartell de les Festes Patronals 2024

– La Regidoria de Festes ha rebut 12 propostes que inclouen fotografia i arts gràfiques

– Els cinc dissenys amb més “m’agrada”, fins al divendres 21 de juny a les 14.00h en la publicació oficial de l’Ajuntament en la seua pàgina de la xarxa social Facebook passaran a la següent fase, on seran votats i finalment triats per un jurat

– El primer premi, per a la portada, es retribuirà amb 400€ i el segon – per a la contraportada del programa festiu- amb 200€, tots dos amb diploma acreditatiu

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes convocava el concurs per al cartell anunciador de les Festes Patronals, la portada i la contraportada del programa d’aquestes.

Avui, després de finalitzar el passat dia 14 de juny el termini de recepció de propostes, s’han publicat en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament, les 12 propostes rebudes en la Regidoria.

Les cinc propostes més votades fins al dia 21 de juny a les 14.00h seran les opcions que passaran a la següent fase del concurs, en la qual seran votades per un jurat nomenat per part de la Regidoria.

El tema central de la cartelleria sol·licitada són les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.

Les propostes de disseny podien realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que fora la seua reproducció en quadricromia.

En una segona fase, un jurat triat per la Regidoria triarà entre els cinc dissenys més votats els dos que estimen més oportuns per a ser portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2024 amb una retribució de 400 i 200 euros respectivament.

Des de la Regidoria s’ha volgut reconéixer la qualitat de les propostes i s’ha agraït l’alta participació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar