Peníscola millora l’enllumenat públic en la zona de Platja Sud


Peníscola 15-02-2021.-
 Aquest mes de febrer han arrancat les obres de substitució de 40 fanals en Avda Leuke i C. Llevant de Peníscola, situades en la zona sud de la població, pròximes a la platja urbana.

Aquesta tasca s’inclou dins de les millores que, per contracte, ha d’executar anualment l’empresa adjudicatària de l’enllumenat públic en el municipi, Clece.

Durant els anys anteriors, aquestes millores han executat, per exemple, el canvi de lluminàries de sodi de tot l’enllumenat públic per lluminàries LED, més eficients.

En aquests moments es procedeix a renovar els bàculs de més de 40 punts de llum.

Aquesta millora se suma “a l’esforç que la regidoria de Serveis està efectuant en matèria d’enllumenat públic, amb l’execució de l’obra en la carretera Peníscola-Benicarló, en la qual s’instal·len quasi noranta fanals nous” ha recordat el propi alcalde, Andrés Martínez, durant la visita als primers treballs en la zona de Platja Sud, on ha comunicat també la planificació de noves tasques de millora de l’enllumenat públic en el Camí del Pebret, “obra que d’executarà enguany, dins del Pla 135 de Diputació” ha ampliat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar