Peníscola llança una campanya de conscienciació i suport al comerç local

– L’àrea de Comerç de l’Ajuntament impulsa una campanya de promoció sobre els beneficis que reporta la compra en establiments de proximitat

Amb motiu de la pròxima celebració aquesta mateixa setmana, el dia 25 d’octubre, del Dia del Comerç Local, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat una campanya de conscienciació que impulsa l’àrea per a informar i convéncer sobre els beneficis de comprar en el comerç de proximitat.

Es tracta d’una campanya d’imatge que inclou, a més, una sèrie de recomanacions i motius pels quals comprar en el comerç local beneficia al conjunt de la comunitat.

“L’atenció personalitzada o la dinamització de l’ocupació, a més que dóna vida a la ciutat i genera major seguretat en el comprador, són alguns motius que la campanya posa en relleu” ha explicat la regidora de l’àrea Lidia Herrero, qui ha presentat aquesta campanya juntament amb la presidenta de l’Associació de Comerciants de Peníscola, Mila Sancho i l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez els qui han animat als veïns i veïnes de la localitat a fer costat als comerços del municipi.

Abonament comerç i campanya de “Estocs Fora”

L’alcalde ha avançat que durant el mes de novembre es posaran en marxa els abonaments  per al comerç amb descomptes per a les compres en els comerços adherits a la campanya, iniciativa que se suma a les diferents iniciatives que s’impulsen de manera conjunta des d’administració i empreses.

A més, l’agrupació està en aquests moments impulsant la campanya “Estocs Fora” per a liquidar articles en comerços, després de la intensa campanya d’estiu.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar