Peníscola inaugura una nova edició de Peñisnadal

El saló nadalenc infantil Peñisnadal ha obert les seues portes aquest matí en l’Edifici Sociocultural de Peníscola.

A l’acte inaugural han acudit l’alcalde, Andrés Martínez, la responsable de l’àrea de Benestar Social, MªJesús Albiol, al costat d’autoritats locals i la Cort d’Honor de les Festes, que l’han passada molt bé gaudint de les activitats i tallers.

El recinte acull activitats de tota mena destinades a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 17 anys, i tal com ha explicat Albiol, “s’adapta a diferents trams d’edat, i està pensat fins i tot, per al gaudi en família”. Martínez ha ressaltat “la importància de programar activitats d’aquest tipus, dirigides a la infància i adolescència, pensant sempre en el gaudi dels més jóvens i en la conciliació laboral”.

El saló infantil d’enguany gira entorn de la temàtica dels tallers tecnològics i tots aquells que visiten Peñisnadal 2023 trobaran, a més de les activitats tradicionals, novetats com el taller de robòtica, entre altres.

L’horari del saló nadalenc serà de 11h a 14h des d’avui fins al pròxim 4 de gener, a excepció del festiu 1 de gener que romandrà tancat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar