Peníscola inaugura avui el seu setembre musical amb el Street Jazz Weekend

 

– Durant tot el cap de setmana tindrà lloc la segona edició d’aquest esdeveniment musical per a gaudir del jazz als carrers, amb un total de cinc concerts gratuïts a l’aire lliure

 La Regidoria de Cultura ha destacat el programa d’actuacions musicals que es duran a terme en el municipi aquest cap de setmana en el Street Jazz Weekend; omplint els carrers de Peníscola de música jazz, swing, i latin jazz entre altres;  des d’avui, divendres 2 de setembre, fins al diumenge 4 de setembre, amb concerts totalment gratuïts.

Un total de cinc concerts formen la programació d’aquesta segona edició “actuacions amb formacions i músics d’altíssima qualitat que enguany podrem gaudir de nou al costat de la mar i en un emplaçament privilegiat com ho és el passeig marítim de la Platja Nord de Peníscola”, ha subratllat Jesús Bayarri Castell, organitzador d’aquest esdeveniment musical.

El regidor de l’àrea de Cultura, Ramón Simó, ha destacat la “importància de donar continuïtat a la nodrida programació cultural dels mesos de juny a agost, programant festivals com és el cas del jazz als carrers que proposem per a aquest cap de setmana que inaugura el mes de setembre, una aposta que testifica la nostra voluntat, fins i tot durant la pandèmia, de generar nous esdeveniments culturals amb talent local”.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa i ha convidat veïns i visitants que s’acosten a gaudir d’aquesta cita musical que omplirà la programació d’aquest cap de setmana a la Ciutat en la Mar.

Cinc concerts a l’aire lliure

El divendres començarà la celebració del cap de setmana musical amb l’actuació de la ESMUVI Jazz Band a partir de les 20.30h; continuarà la música a les onze de la nit amb Latin4Fun i el reconegut trompetista David Pastor.

La programació del dissabte anirà a càrrec de Sedajazz Octet, a partir de les 23h.

Tancarà l’Street Jazz Weekend la programació del diumenge amb Chema Peñalver Quartet a les 20.30h i l’últim dels concerts, Latino Blanco Quartet a les 23.00h.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar