Peníscola ha atés durant la Setmana Santa més de 12.000 consultes en les oficines d’informació turística

– La xifra supera la dada registrada, per exemple, en el conjunt del mes de juliol l’any passat

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha compartit les dades relatives a les consultes resoltes en les oficines d’informació turística entre el 22 de març, a l’inici de les vacances escolars en comunitats com Catalunya, fins al 8 d’abril, al final dels festius en la mateixa Comunitat Valenciana, amb motiu de la celebració de la Setmana Santa.

En aquests 18 dies, l’oficina central, la situada en el Port i la que es troba en l’extensió turística de Peñismar a la platja Nord han sumat 12.785 consultes resoltes a turistes i visitants que han acudit a aquests punts d’informació turística abans d’iniciar la seua visita a la localitat.

Concretament, s’han resolt 11.055 consultes de turistes procedents del nostre país i 1.730 realitzades per visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

Les comunitats autònomes de procedència dels qui han traslladat consultes als informadors turístics han sigut, majoritàriament i per aquest ordre, Catalunya, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, País Basc i Aragó. Pel que respecta als països de procedència dels qui han realitzat consultes des de fora de les nostres fronteres, França destaca sobre la resta, amb més de la meitat del total de consultes realitzades, seguida per Regne Unit i Països Baixos.

Les oficines d’informació turística estan obertes al públic, també els dies festius, “i són el taulell de referència informativa per a turistes i visitants” ha valorat el regidor de l’àrea de Turisme, Ramon Simó.

Les xifres són similars a les de l’any passat, amb una mitjana de consultes al dia que s’ha situat per damunt de les 700; dada que triplica la mitjana de mesos com maig o juny, a l’inici de l’estiu i que reflecteix “la intensa activitat que registren les oficines d’informació turística durant la Pasqua i els seus festius”.

El regidor ha concretat que les consultes més freqüents són les relatives al patrimoni local, així com a l’extensa agenda d’activitats; també sobre el patrimoni natural, així com les possibles excursions.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar