Peníscola es promociona com a ciutat plató en Shooting Locations Marketplace

– La ciutat de cinema assisteix avui i demà a Valladolid a aquesta trobada per a localitzacions de rodatges

Els rodatges i la promoció que reporten a Peníscola és innegable i “ja una estratègia irrenunciable en la promoció de la destinació” ha explicat la responsable tècnica de l’àrea de Turisme a l’Ajuntament de Peníscola, Belén Miguel, qui al costat de la directora de la Peníscola Film Office, Laura Hidalgo, assisteixen avui i demà a la trobada per a localitzacions de rodatges que té lloc a Valladolid.

La Shooting Locations Marketplace és un esdeveniment dirigit als professionals de la indústria audiovisual i les destinacions que es postulen com a localitzacions per als rodatges de produccions cinematogràfiques, televisives, etc. funcionant com una plataforma comercial.

Peníscola ha mantingut al llarg de la jornada una desena de trobades amb localitzadors, productors i representants de la indústria audiovisual “als qui hem traslladat els avantatges de rodar a Peníscola i, per descomptat, els seus extraordinaris escenaris en els quals rodar” ha explicat Hidalgo.

En l’agenda de trobades al llarg d’aquests dos dies, Peníscola compta amb cites amb Marvel, Paramount Pictures, Vancouver o Netflix i podrà assistir a trobades i ponències amb l’associació internacional d’oficines de rodatges.

La Shooting Locations Marketplace celebra enguany la seua tercera edició com a esdeveniment únic al nostre país en aquest format, amb la participació i l’impuls de la Spain Film Comission, de la qual la Peníscola Film Office forma part.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar