Peníscola es prepara per la Romeria a l’Ermita de Sant Antoni

– Durant els dies previs a la festa, l’Ajuntament de Peníscola ultima les tasques d’adequació del camí cap a l’ermita.
“Diferent maquinària està treballant en el ferm i en les pròximes hores acabaran de preparar el camí per al pas dels pelegrins i vehicles que acudiran a l’ermita el diumenge” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha acudit a supervisar els treballs aquest mateix matí.
Les brigades han dut a terme en el recinte treballs de neteja, pintura, instal·lació elèctrica, ubicació de taules i cadires, megafonia, papereres i reparació de lavabos, així com l’adequació dels brasers per a garantir-ne la seguretat.

Recomanacions

El consistori ha publicat en els seus comptes de mitjans socials diferents consideracions per a la millora de la seguretat i la mobilitat en l’accés a l’ermita, com per exemple, la recomanació de pujar a peu i, en cas de pujar en vehicle, estacionar-ho en espais habilitats i que no entorpisquen la mobilitat dels vehicles d’emergències.
A més, s’ha sol·licitat als assistents que no empren l’aigua dels depòsits per a usos lúdics, ja que aquesta estarà reservada per al funcionament dels lavabos públics.
La Regidoria de Festes espera superar el miler d’assistents.

Programa del dia de la Romeria a l’Ermita, el diumenge dia 7 d’abril

La missa se celebrarà en la parròquia de Santa Maria a les 8.30h, després d’aquesta (a les 9.15 aproximadament) eixirà el sant en processó fins a l’ermita.
A la seua arribada (11.30h aproximadament), se celebrarà una nova missa en l’ermita de Sant Antoni i , posteriorment, les paelles i l’esmorzar popular.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar