Peníscola celebra la festivitat de sant Antoni Abat

– Avui l’agrupació de Sant Antoni Abat ha protagonitzat la jornada amb la celebració del Dia del Majoral

-Després de l’eucaristia s’ha realitzat la imposició de mocadors al Majoral de l’any, José Vicente Castillo Fernández, i al Majoral que ha complit 25 anys en l’agrupació, Vicente Albiol.

– Els majorals han visitat la Ludoteca Municipal, el CEIP Jaime Sanz, així com la Unitat de Respir Familiar per a compartir la festa amb els més joves i els més majors del municipi

– Les activitats es prolongaran al llarg del mes de gener fins al cap de setmana del 27, durant el qual es desenvoluparà el recorregut de les cavalleries i la foguera, per a finalitzar la celebració el diumenge 28 amb la benedicció d’animals

Peníscola ha acollit avui la celebració, per part de la agrupació de Sant Antoni Abat, del Dia del Majoral, en el dia del patró dels llauradors.
La jornada ha arrancat amb una xicoteta processó des de la plaça de l’Ajuntament fins l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana, patrona del municipi, on s’ha dut a terme la missa en la qual s’ha realitzat la imposició de mocadors al Majoral de l’any, José Vicente Castillo Fernández, i al Majoral que ha complit 25 anys en l’agrupació, Vicente Albiol.

Després de la missa, els majorals han visitat la Ludoteca Municipal i el col·legi de primària per a entregar els premis del concurs de dibuix i lloes i repartir els tradicionals rotllets, també han visitat els majors de la Unitat de Respir.

El dissabte 27 de gener a les 18.30h tindrà lloc la tradicional desfilada de cavalleries que finalitzarà amb l’encesa de la foguera per part de la Majoral i la Reina de les Festes, per a donar pas a la torrada popular en el recinte del Centre d’Estudis.

El diumenge dia 28 finalitzarà l’agenda festiva amb la benedicció d’animals en la parròquia de Santa Maria, la rifa i un dinar de germanor.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar