Peníscola celebra el seu primer Consell Sectorial del Comerç de l’any

 

Peníscola celebra el seu primer Consell Sectorial del Comerç de l’any

Peníscola, 22-02-2021.- Avui ha tingut lloc la primera trobada telemàtica de l’any entre els representants del sector comercial de la ciutat i els membres de la corporació que integren aquest consell de participació ciutadana, l’òrgan consultiu amb el qual compta la Regidoria de Comerç, que es convoca de manera periòdica.
Durant la reunió s’ha tractat amb la representació del sector la planificació del calendari d’esdeveniments i campanyes, dins de les quals es té la previsió de tornar a organitzar les fires de comerç al carrer, per part de l’Associació de Comerciants de Peníscola.

S’ha acordat recuperar esdeveniments previstos, com les desfilades, per a promocionar els articles dels comerços locals, i s’han establit les campanyes de dinamització i promoció anuals.
Per part de la Regidoria de Comerç s’ha informat el sector sobre diverses plataformes de venda en línia, perquè els establiments puguen valorar si estan interessats en la seua adhesió. Aquesta qüestió ja es va posar sobre la taula en el consell celebrat a l’octubre i s’ha tornat a plantejar en la trobada d’avui.

Des de la Regidoria s’ha confirmat que s’enviarà un correu aquesta setmana amb la consulta a tots els comerços per a convocar a l’empresa gestora de la plataforma triada, en cas que l’empresariat confirme el seu interés per aquesta mena d’iniciatives.

Raquel París, regidora de Comerç, ha presidit la sessió: “estem pendents del desenvolupament i l’evolució de la pandèmia i les restriccions que puguen afectar el desenvolupament de l’activitat comercial, sense renunciar a planificar i col·laborar amb el sector comercial que a Peníscola està tan relacionat amb el turisme. Continuarem treballant al costat dels comerços locals per a contribuir a la dinamització del sector, posant també en marxa ajudes directes”.

Així la regidora ha avançat la voluntat de l’equip de govern, d’articular polítiques que contribuïsquen a pal·liar els efectes de la crisi sanitària en l’economia local, “treballant al costat dels sectors productius i posant en marxa accions i mesures que ajuden el comerç local a reactivar-se i recuperar-se de molts mesos complicats” ha explicat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar