Peníscola celebra el dia del seu Patró, Sant Roc, amb la tradicional ofrena floral

Peníscola festeja avui el dia del seu Patró, Sant Roc, amb la missa en la parròquia de Santa María, després de la qual s’ha celebrat l’habitual processó pels carrers del nucli antic fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on s’ha realitzat la tradicional ofrena floral, per part de la Reina de Festes, Rocío González, en la fornícula que es troba allí situada.

La corporació municipal amb la Cort d’Honor han presidit els actes que arriben en l’equador de l’estiu, en plena temporada alta turística per al municipi.

“És un dia especial, malgrat la voràgine de treball en la qual estan immerses la majoria de famílies en la nostra població, sempre complim amb la celebració del nostre Patró, una celebració senzilla, però honesta, que ret homenatge a la nostra tradició i la dels nostres avantpassats” ha destacat l’edil de l’àrea de Festes, Ramón Simó.

Per part seua, el mateix alcalde, Andrés Martínez, ha indicat que aquest festeig inicia el compte arrere fins al final del mes, que donarà pas a les Festes Patronals de la Verge de la Ermitana, les més multitudinàries i reconegudes com d’Interés Turístic Nacional.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la