Peníscola assisteix a Fitur amb l’objectiu de consolidar-se com a destinació per a tot l’any

– A més de projectar-se com a destinació de Sol i Platja, Peníscola posarà en valor la seua gastronomia, el seu patrimoni local i la seua condició de Ciutat de Cinema

– Fixa la seua estratègia en la gestió de qualitat i la inclusió de les noves tecnologies, a través de la intel·ligència turística, per a guanyar competitivitat

– Reforçar i visibilitzar la seua estratègia al costat de partners com l’Associació de Pobles més Bonics d’Espanya o el Segell de Turisme Familiar és, de cap nou, uns objectius d’aquesta trobada del sector a Madrid

L’Ajuntament de Peníscola està ultimant ja els últims detalls de la seua assistència a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, a la qual assisteix amb l’objectiu de consolidar el seu posicionament com a destinació per a tot l’any.

“Visitar la Comunitat de Madrid és sempre una bona idea si parlem de promoció de la nostra destinació, perquè és un dels principals mercats emissors de turistes per a Peníscola, juntament amb la mateixa Comunitat Valenciana, Catalunya, Aragó i País Basc” ha explicat l’edil de l’àrea de Turisme, Ramón Simó.

Si, a més, es té en compte “l’oportunitat de trobar-nos amb la pràctica totalitat d’interlocutors del sector, en una fira que és una de les més importants del sector en el món, la nostra assistència és pràcticament obligada” ha valorat, incidint què “assistim amb il·lusió i amb el convenciment que arribem més forts cada any, amb més coses a comptar i per les quals continuar convencent en un sector que és, cada vegada, més competitiu”.

Oferta de destinació els 365 dies

“Peníscola té unes platges extraordinàries, l’encant de la ciutadella emmurallada, el Castell i la seua història, el Parc Natural de la Serra d’Irta, amb 12km de litoral completament verge per a desconnectar de tot. Una gastronomia marinera de primer nivell, amb el peix de llonja, de la mar a la taula, i escenaris de cinema que enamoraria a qualsevol” ha destacat Simó recordant que, pràcticament, cada mes Peníscola és capaç de generar un esdeveniment i proposar una excusa per a visitar-la, exemplificant-lo amb el recent èxit de la campanya nadalenca, gràcies a l’espectacular enllumenat de la ciutadella.

De la mà de l’empresariat turístic

Peníscola viatja a Madrid, de la mà de l’empresariat turístic, per a continuar reforçant la seua posició de lideratge en el Sol i Platja en el litoral mediterrani del nostre país.

Amb l’objectiu de continuar treballant en “la nostra aliança amb partners i segells de qualitat com l’Associació de Pobles més Bonics d’Espanya, el Segell de Turisme Familiar, la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, l’agrupació de destinacions SICTED; així com amb els principals operadors turístics i portals web de comercialització turística, tal com ha explicat la tècnica de l’àrea, Belén Miguel.

Agenda intensiva

L’agenda de Peníscola en FITUR contempla accions dins i fora de fira; en fira “comptarem amb la presentació de la Ruta de la Pedra en Sec (Patrimoni de la Humanitat) que està ja en procés de confecció i senyalització i que podrà visitar-se ja el pròxim estiu” ha detallat Belén Miguel, recordant que, a més, tindrà lloc el dijous un xou cooking per part de xefs locals en l’estand de Comunitat Valenciana.

“La gastronomia és ja un dels principals atractius de la nostra destinació per a més del 70% dels qui ens visiten” ha reforçat.

Turisme de cinema

També estarà Peníscola  present en FITUR Screen, l’espai dedicat al turisme cinematogràfic “en el qual no podem faltar, com a membres de la Spain Film Comission” ha explicat Simó.

Fora de Fira assistirà la delegació peniscolana a la Reunió del Comité Interdestinos Sicted, dins del qual està Peníscola com un dels representants de Comunitat Valenciana, a la Gala Q de Qualitat.

“Estarem en el Mercat Barceló de Madrid, al costat de Fuencarral, per a promocionar la nostra gastronomia en el cor de la ciutat” ha completat el mateix alcalde, Andrés Martínez, qui ha destacat la importància de completar l’agenda en fira amb altres accions promocionals en la capital espanyola.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar