Peníscola arranca aquest cap de setmana la programació de sant Antoni Abat

– Les activitats es prolongaran al llarg del mes de gener fins al cap de setmana del 28, durant el qual es desenvoluparà el recorregut de les cavalleries i la foguera, per a finalitzar la celebració el diumenge 29 amb la benedicció d’animals

El regidor de Festes de l’ajuntament de Peníscola, Ramón Simó, ha compartit aquest matí, juntament amb l’alcalde, Andrés Martínez, la programació per a la celebració del patró dels llauradors, preparada amb l’Associació de Sant Antoni Abat.

L’acte amb el qual arrancarà la festivitat en el municipi serà la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries, que tindrà lloc aquest dissabte a les 12.00h.

El diumenge dia 15, els membres de la Comissió del festeig vendran els bitllets per a la tradicional rifa, a partir de les 11.00h i, ja el dimarts dia 17, tindrà lloc la celebració del Dia del Majoral amb la missa de les 10.30h, en la jornada de Sant Antoni.

Prèviament es durà a terme una xicoteta processó des de la plaça de l’Ajuntament.

Després de la missa, els majorals visitaran la Ludoteca Municipal i el col·legi de primària per a entregar els premis del concurs de dibuix i lloes i repartir els tradicionals rotllets, també es visitarà als majors de la Unitat de Respir i el CEIP Jaime Sanz.

El dia 22 es durà a terme, de nou, la venda de bitllets per a la tradicional rifa.

El dissabte 28 de gener a les 18.30h començarà la tradicional desfilada de cavalleries que finalitzarà amb l’encesa de la foguera per part de la Majoral i la Reina de Festes, per a donar pas a la torrada popular en el recinte del Centre d’Estudis.

El diumenge dia 29 finalitzarà l’agenda festiva amb la benedicció d’animals en la parròquia de Santa Maria, la rifa i un dinar de germanor.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar