Peníscola amplia la programació en el dia del seu patró, Sant Roc

 

La Regidoria de Festes ha presentat les activitats que es duran a terme com a festeig del dia de sant Roc, patró de la localitat, el pròxim dia 16 d’agost.
Com és tradició, a les 11h tindrà lloc la missa en la parròquia de Santa Maria, després de la qual se celebrarà l’habitual processó pels carrers del nucli fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on es realitza l’ofrena floral en la fornícula que es troba allí situada.

La novetat d’enguany és la programació que s’amplia a la vesprada, a partir de les set, amb el gran parc d’animació infantil que se situarà en el passeig marítim, al costat de la font Camilo José Cela.

A partir de les deu de la nit, en el mateix passeig, tindrà lloc l’actuació de Palo Domado i tancarà l’agenda del dia, a les 23.30h, l’actuació de Valiente Bosque, en la mateixa ubicació.
“Hem volgut ampliar l’habitual programació, reforçant el festeig d’aquesta jornada especial amb activitats per a tots els públics i totalment gratuïtes” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó, il·lusionat amb la recuperació i ampliació de la festa.

Per part seua, l’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa de la Regidoria que està també treballant a ultimar la programació de les festes en honor a la patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana, “tenim un poble ric en tradicions que volem potenciar, promocionar i continuar posant en valor perquè perduren i continuen arrelant en les generacions futures amb la il·lusió i devoció que les van viure els nostres avantpassats i amb la qual ho fem avui” ha assegurat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar