Peníscola acollirà una nova edició del Campus de Futbol Solidari organitzat per la Penya Barça

– Els dies 27, 28 i 29 de desembre la localitat acollirà la quinzena edició de l’esdeveniment a benefici de la Fundació Miquel Valls per la investigació i atenció a les persones afectades per ELA

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, juntament amb la Penya Barcelonista del municipi ha presentat la quinzena edició del Campus de Futbol Solidari que acollirà la localitat durant els dies 27, 28 i 29 de desembre.

En aquesta ocasió, la recaptació a través de les aportacions dels participants (10€ per inscripció) anirà destinada a la Fundació Miquel Valls, per a la investigació i atenció a les persones amb Esclerosi Lateral Amiotròfica i les seues famílies.

Les i els esportistes interessats, poden realitzar la seua reserva de plaça a través de la web de l’agrupació de la penya www.pbpeniscola.com i formalitzar així la seua contribució solidària a través de la participació en aquest campus formatiu de futbol.

La regidora de l’àrea d’Esports, Dolo Bayarri, ha felicitat a l’organització per la iniciativa que compleix ja una dècada i mitja, “un esdeveniment consolidat i esperat pels més xicotets que compten amb una opció d’oci saludable en els dies festius escolars amb la qual, a més, poden col·laborar amb una finalitat solidària”.

Les sessions estan previstes entre les 10.30h i les 12.30h i estan enfocades per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 5 i 15 anys.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar