Mr Coffee & Burguer guanyador de la XV Ruta Xancles i Tapes

– La Ruta Tapes i Xancles ha entregat els premis als guanyadors de la seua última edició. El bar Mr. Coffe & Burguer ha guanyat el premi a la millor tapa en la seua primera participació amb la seua tapa denominada “Mr. C&B”, que ha obtingut la puntuació de 8.07 sobre 10 punts. El segon lloc també ha sigut per a Mr. Coffe & Burguer amb la tapa Mr. Baby Burguer i en tercer lloc ha quedat Entre Dos Aguas amb la tapa “V.2”.

Aquest premi, dotat amb 500€, és fruit de les valoracions obtingudes entre les persones que han acabat la ruta completa i un jurat professional que la realitza d’incògnit. En aquesta ocasió el Jurat Professional ha estat format per Javier Muniesa i Mar Gavilán de la reconeguda web gastronòmica Gastronomia i Cia (https://gastronomiaycia.republica.com/).

La Millor Atenció al client, premi dotat amb 500€, ha recaigut també en Mr. Coffe & Burguer pels vots d’aquelles persones que van finalitzar completament la ruta.
Per quart any consecutiu el patrocinador de la Ruta ha sigut BodegasTorres amb tres vins: Verdeo, 22 Pies Criança i Celeste Roble.

Recordem que 8 van ser els establiments que van participar en aquesta iniciativa que compleix el seu 15é aniversari i que s’ha consolidat com una de les cites ineludibles i més reeixides del panorama gastronòmic provincial amb 3817 tapes servides, més de 475 per local, amb una valoració molt bona per part del 91% dels participants i bona per part del 8% i normal per part de l’1%. Enguany han finalitzat la ruta i han recollit els premis que es regalaven 197 persones.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar