Localitzadors de grans produccions de Hollywood visiten Peníscola

La Film Office de la localitat ha mostrat els seus escenaris més espectaculars als onze participants en un Fam Trip organitzat en col·laboració amb Fira Valladolid i la Spain Film Comission.

L’objectiu d’aquesta acció ha sigut “mostrar els nostres principals atractius als qui, en la indústria audiovisual, proposen escenaris per a nous rodatges” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha tingut ocasió de poder saludar i donar la benvinguda a tots els assistents a aquest viatge de familiarització amb el municipi.

El grup, integrat per location managers, productors i fins i tot guionistes nord-americans i europeus, s’ha mostrat “molt satisfet amb la visita” tal com ha compartit la responsable de la Peníscola Film Office, Laura Hidalgo, amb qui han pogut conéixer la ciutat antiga, el Castell, el Parc Natural de la Serra d’Irta i les espectaculars vistes  del tómbol sobre el qual s’assenta la ciutadella, des de la mar.

El Fam Trip ha inclòs també visites, al llarg de la setmana, a la ciutat de València i diversos punts de la seua província, a la ciutat d’Alacant i els estudis de la Ciutat de la Llum.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar