Les Xancles i Tapes tornen amb força a Peníscola amb més de 300 tapes servides per local en el primer cap de setmana de la Ruta

– Fins al 7 de setembre es pot gaudir d’aquesta proposta gastronòmica en la qual participen vuit locals

– El preu de consumició i tapa és de quatre euros i els participants en la ruta podran segellar la seua cartilla de cupons i accedir a més de centenars de premis, entre aquests, a unes xancletes només per participar i completar el recorregut

L’organització de la Ruta més refrescant de l’estiu ha fet un primer balanç positiu en l’equador de la ruta, després d’haver superat amb nota l’inici d’aquesta i el seu cap de setmana.

Concretament, les dades que llancen els locals són molt positives, amb al voltant de 100 tapes per dia i local, sumant més de 300 en el conjunt del cap de setmana.

“Xancles i Tapes” afronta avui i demà les seues dues últimes jornades d’una setmana intensa per als locals participants, un total de vuit establiments on es pot gaudir de dues tapes en cadascun a concurs, per 4 euros cadascuna i beguda inclosa.

Els qui desitgen realitzar la ruta poden recollir un dels 20.000 fullets que es troben en les oficines d’informació turística i anar, seguint la ruta, degustant i gaudint de cada tapa. Al final de la ruta, els participants que la completen, poden acostar-se a la Tourist Info Office per a emplenar el formulari de qualitat i recollir un dels més de 500 regals que hi ha disponibles fins a fi d’existències per a aquells que finalitzen el recorregut i, òbviament, el seu parell de xancletes.

El Guanyador de la Millor Tapa es determina sobre la base de criteris com un test gustatiu (sabor, textura, raonament en punt òptim, temperatura adequada), un test visual (presentació atractiva, presentació polida, volum adequat), un test de matèries primeres (qualitat, frescor, productes de temporada, productes km 0), un test de tècnica culinària (punt de cocció adequat, textures, contrastos) i un test d’originalitat (tapa gustativa i visualment sorprenent, aplicació de tècniques noves en l’elaboració). També s’atén la qualitat del servei, amb un reconeixement al local més votat pels participants; destacant així la seua atenció al client.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar