L’Ajuntament de Peníscola reafirma el seu compromís amb l’Associació de Peníscola contra el Càncer que reprén la seua activitat

– L’agrupació s’ha reubicat en un local municipal, on duu a terme campanyes de detecció precoç i control de càncer de pròstata.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, juntament amb la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, han acompanyat les integrants de l’Associació de Peníscola contra el Càncer en la inauguració de la seua nova seu.

El consistori ha cedit a l’entitat les dependències que allotjaven els Serveis Socials municipals, perquè puguen reprendre la seua activitat que va cessar durant la pandèmia.

A través d’aquesta col·laboració i del conveni anual que rubrica amb l’agrupació, impulsa l’activitat de prevenció i atenció als pacients que aquesta desenvolupa en el municipi. Mª Teresa Peña, presidenta de l’associació, ha acompanyat els edils a conéixer com han posat a punt les seues instal·lacions en aquestes noves dependències on continuaran duent a terme les seues tasques habituals i que, en anys anteriors, han arribat a sumar fins a 800 beneficiaris anuals, en matèria de detecció precoç i control de càncer de pròstata.

“Al costat de la seua presidenta hem comprovat que les noves instal·lacions estan preparades per a seguir amb la intensa tasca que desenvolupen en el nostre municipi” ha subratllat l’alcalde, qui ha afegit que “el seu treball voluntariós i desinteressat salva vides”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar