L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa les reserves de la recentment renovada pista de tennis

– La instal·lació es troba en el recinte poliesportiu municipal i des d’avui ja està operativa després de les obres de millora

– Els treballs que s’han dut a terme han sigut la renovació i substitució del paviment, la pista i la il·luminació

– La inversió ha ascendit a 45.000€

La Regidoria d’Esports ha finalitzat ja els treballs de millora i condicionament de la pista central de tennis, situada en el recinte poliesportiu municipal.
Després d’haver habilitat les pistes de pàdel en una de les antigues pistes de tennis, ha sigut ara el torn de la millora i renovació d’aquesta pista, les obres de la qual s’han desenvolupat al llarg del mes de juny.

Els treballs s’han concretat en la renovació del paviment, la millora de la pista i la renovació del sistema d’il·luminació.
“Pas a pas anem ampliant i millorant les prestacions de les nostres instal·lacions esportives, creant nous espais com els parcs de cal·listènia, la nova pista multiesportiva o el nou gimnàs municipal” ha explicat la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri, que ha posat en valor el treball que l’Ajuntament ha dut a terme recentment en aquesta matèria, “millorant també les instal·lacions existents com la pista de frontenis, el camp de futbol, les pistes de pàdel, la pista de tennis o l’skatepark; que o recentment han sigut objecte d’obres de millora o ho seran aquest mateix any” ha ampliat.

Bayarri ha visitat juntament amb l’alcalde, Andrés Martínez, el resultat de les obres i ha destacat “l’esforç que realitza l’administració local per al foment de l’esport en la localitat”.
Concretament i aquesta obra, el consistori ha destinat 45.266,10 €

Reserves en línia

Des d’avui pot reservar-se la pista de tennis, després de l’execució dels treballs de millora, a través del web o aplicació destinada a la reserva d’espais per a l’ús de les pistes de pàdel, tennis i frontenis. “Un sistema àgil que ens permet tant al Servei d’Esports, com als usuaris, optimitzar els espais i facilitar la seua ocupació mitjançant un procediment senzill i còmode” ha recordat la regidora, qui ha indicat l’alt nivell de satisfacció dels esportistes que empren el mètode de reserva.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar