L’Ajuntament de Peníscola planifica l’ampliació del cementeri municipal

– Des de l’àrea de Serveis s’estan mantenint converses amb propietaris de parcel·les contigües al cementeri per a projectar el seu creixement

– De moment, abans que finalitze l’any, s’incorporaran 50 columbaris

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en els últims mesos en la planificació de l’ampliació del cementeri municipal.

L’edil de l’àrea, Miguel Castell, ha estat mantenint entrevistes amb diferents propietaris de les parcel·les contigües al cementeri per a poder valorar la viabilitat del seu creixement.
“Apostem per ampliar el cementeri existent i no construir un nou espai als afores del municipi i és per això que estem treballant al costat dels veïns i veïnes per a trobar la millor solució” ha manifestat.

Al costat de la primera tinenta d’alcalde, María Jesús Albiol, avui han revisat les diferents possibilitats amb l’objectiu d’impulsar el nou projecte d’ampliació l’any pròxim, “que permetrà donar resposta a les sol·licituds de nínxols a mitjà i llarg termini” ha ampliat el regidor.

Columbaris

Tots dos edils han estat revisant el projecte de construcció de 50 columbaris, que se situaran en les pròximes setmanes, en l’última ampliació del cementeri, que el va fer créixer en la zona del seu accés.

La recent ampliació referida va sumar 172 nínxols, xifra que se suma a la de les ampliacions anteriors amb 140, 100 i 90 nínxols, respectivament en cadascuna de les obres executades en l’última dècada.

“L’actual cementeri ha crescut en els últims anys en uns 500 nínxols però hem d’afrontar ara una ampliació més ambiciosa i fer créixer el conjunt del recinte, per això buscarem el consens de la propietat de les parcel·les i els veïns i veïnes, per garantir així el millor projecte possible que done cobertura a les necessitats d’una Peníscola en creixement” ha assegurat Castell.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar