L’Ajuntament de Peníscola obri el període de propostes per als Pressupostos Participatius 2024

– Des del dia 25 i fins al 29 de setembre, tots dos inclusivament, els veïns i veïnes de la localitat poden aportar les seues propostes a través del Servei d’Atenció Ciutadana perquè els tècnics municipals informen sobre aquestes i es puguen sotmetre a votació per a la seua inclusió en el pressupost municipal del pròxim any

La Regidoria de Participació Ciutadana arranca dilluns que ve, dia 25 de setembre, el procés per a rebre propostes de la ciutadania a incloure en el pressupost municipal de l’exercici 2024.

Tots els majors d’edat empadronats en el municipi tenen dret a fer arribar les seues propostes al consistori i hauran de fer-ho mitjançant un formulari que registraran en el Servei d’Atenció Ciutadana fins al dia 29 de setembre.

El formulari esmentat es troba en la Seu Electrònica de l’Ajuntament, així com en el mateix SAC.

Tal com estableix el procediment, després de la recepció de propostes; els tècnics municipals les avaluaran, informaran sobre aquestes i, si s’ajusten a competències municipals, efectuaran les memòries valorades corresponents per a saber el cost de cada inversió proposada. Posteriorment, només les propostes favorablement informades pels tècnics municipals, passaran a ser estudiades per la Junta de Portaveus i les candidates per a ser sotmeses a votació s’exposaran al públic en el Tauler d’anuncis, així com en la Seu Electrònica.

La votació consistirà en el depòsit de paperetes en una urna situada en el SAC, precintada prèviament per funcionaris municipals.

Pròximament, serà anunciat el termini per a poder realitzar la votació, acció que podran realitzar totes aquelles persones majors de 18 anys empadronades a Peníscola.

La proposta o propostes més votades es remetran a l’Alcaldia per a la seua incorporació al pressupost 2024

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar