L’Ajuntament de Peníscola millora les instal·lacions esportives municipals i del pati del col·legi

La brigada municipal d’obres i serveis està duent a terme tasques de substitució de les xarxes de les porteries del camp de futbol, 11 en total; així com les xarxes de protecció d’eixida de pilotes darrere d’aquestes porteries.

De la mateixa manera, en el perímetre del clos exterior de les pistes esportives del pati del col·legi de primària, es col·locarà una xarxa de protecció d’eixida de pilotes per evitar que, en les classes d’educació física i en els jocs dels xiquets durant l’esbarjo, es perden pilotes fora del recinte.

L’objectiu és evitar que es puguen danyar vehicles que circulen, que estiguen estacionats o molestar a vianants i als mateixos escolars.

Per a la seua col·locació ha sigut necessari el lloguer d’una plataforma elevadora i les tasques es desenvoluparan al llarg d’una setmana.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat els treballs juntament amb la regidora d’Esports, Dolo Bayarri, i ha comprovat la millora que en suposa l’execució.

La despesa de la compra de les xarxes de les porteries per al camp de futbol ascendeix a 205,64€. La despesa de la compra de les xarxes de protecció d’eixida de pilotes darrere de les porteries per al camp de futbol és de 982,45€ i la despesa de la compra de les xarxes de protecció d’eixida de pilotes per al col·legi ha sigut de 735,35€.

El lloguer de la plataforma elevadora ha suposat una despesa de 774,16€.

Les despeses s’han finançat des de les partides d’Educació, Serveis i Esports.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la