L’Ajuntament de Peníscola llança una campanya de conscienciació mediambiental per al foment del reciclatge

– El paquet d’accions s’impulsen en col·laboració amb el Consorci de Residus de la Zona Nord

– Inclou accions dirigides a residents i turistes al·legant la necessitat de la conservació de l’extraordinari patrimoni natural de la localitat

– Les accions orientades als més xicotets han coemnçat aquest estiu en el passeig marítim amb diferents tallers sobre la preservació de les platges

Les àrees de Medi Ambient i Serveis, juntament amb l’agència de publicitat Alter Partner, responsable de la creativitat publicitària, han posat en marxa la campanya “Tenim un tresor, Cuidem-lo! Recicla” que l’Ajuntament impulsa en col·laboració amb el Consorci de Residus de la Zona Nord.


Es tracta d’un conjunt d’accions l’objectiu de les quals és conscienciar sobre la importància de separar els residus per a garantir el seu reciclatge.


Els destinataris de la campanya són tant la població local resident, com els visitants i turistes que arriben a la ciutat. A més, s’han planificat accions concretes amb els més xicotets.
La campanya és multimèdia, inclou fulleteria, marxandatge i comunicació audiovisual, així com la programació de diverses activitats amb tallers com els que es duen a terme en el passeig marítim orientats a les famílies, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de preservar el litoral.

“Amb tot, el que pretenem és recordar als veïns i veïnes que disposen de més d’un centenar de punts de recollida selectiva, a més de conscienciar ja als més joves de la necessitat que tenim de cuidar el medi ambient a través d’una pràctica tan senzilla com ho és la separació dels residus a l’hora de rebutjar-los” ha explicat l’edil de l’àrea de Serveis, Jorge Rovira.


“El lema de la campanya és molt clar, el nostre tresor és el nostre entorn i Peníscola és privilegiada, la seua particular configuració, els seus aiguamolls, les seues platges, els seus brolladors i l’entorn natural són la nostra riquesa i amb la complicitat dels nostres visitants hem de ser capaços de garantir-ne la preservació amb accions tan senzilles com la separació de residus per a evitar que aquests acaben en la mar” ha aprofundit l’edil de Medi Ambient, Miguel Castell, que ha detallat que aquesta campanya que ha arrancat aquest estiu es prolongarà fins a finals d’any.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar