L’Ajuntament de Peníscola i l’Associació Mènades d’Irta firmen el conveni de col·laboració per a la promoció cultural i artística en el municipi

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha cristal·litzat, mitjançant la signatura d’un conveni, la col·laboració amb l’Associació Mènades d’Irta en matèria de finançament, per a l’execució i seguiment de l’activitat de promoció cultural i artística.

El document estableix la gestió i realització de totes aquelles activitats promocionals que puguen beneficiar l’increment i la qualitat de l’oferta turística i cultural de Peníscola. L’Associació té com a fi donar a conéixer la dansa tribal i els seus beneficis, així com el foment, la difusió i el desenvolupament de manifestacions artístiques que puguen ser d’interés per al municipi.
Des de l’entitat, presidida per Ruth Castell, es duran a terme un total de 20 tallers relacionats amb la dansa tribal, els beneficis d’aquesta per a les dones, així com tallers de maternitat i criança amb modalitats presencial i en línia.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar