L’Ajuntament de Peníscola estudia implantar un servei especial de recollida de vidre porta a porta en el nucli antic

– El regidor de Medi Ambient, Miguel Castell, ha mantingut una trobada amb els responsables territorials d’Ecovidrio amb l’objectiu de sol·licitar-los un estudi de viabilitat de la implantació del sistema de recollida porta a porta en la ciutadella emmurallada.

L’entitat estatal dimensionarà aquest servei específic per als tres mesos de la temporada alta turística en el municipi i es produirà una nova reunió per a valorar la seua posada en marxa i les condicions, en la qual es podrien establir el nombre de dies de recollida en els més de 70 establiments situats en el nucli antic.

Des de la Regidoria s’ha sol·licitat també incrementar la freqüència de recollida de vidre en els punts de recollida distribuïts per tot el terme municipal, així com la incorporació de més iglús.

El municipi ha sigut seleccionat per Ecovidrio, un any més, per a participar de la campanya Banderes Verdes, en la qual els grans generadors de vidre (hotels i establiments de restauració) es comprometen a la separació dels residus per al seu reciclatge.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar