L’Ajuntament de Peníscola dona llum verda a la contractació de càmeres de videovigilància

– La Junta de Govern Local aprova l’expedient per a licitar el contracte del sistema de videovigilància de control i gestió del trànsit

– El consistori pretén instal·lar 48 càmeres en els principals accessos i vies de connexió del centre amb les urbanitzacions, així com un centre de control en la Policia Local

– Aquesta actuació s’inscriu dins del Pla de Sostenibilitat Turística, participat pel Govern d’Espanya, Generalitat i Ajuntament

En sessió extraordinària i pública de la Junta de Govern Local, l’Ajuntament de Peníscola ha aprovat l’inici de l’expedient per a la contractació del subministrament, instal·lació i manteniment d’un sistema de videovigilància de control i gestió del trànsit, dins del Pla de Sostenibilitat Turística, impulsat per la Regidoria de Serveis, Mobilitat i Accessibilitat, en coordinació amb l’àrea de Turisme.

La licitació contemplarà la redacció del projecte, el subministrament i instal·lació del sistema, la instal·lació del centre de control en la Policia Local, la posada en marxa i la formació del personal, així com el manteniment durant els primers anys.

El consistori preveu instal·lar un total de 48 càmeres de vídeo en vials d’accés a la població, del centre i de connexió amb les urbanitzacions.

L’objectiu de la instal·lació és tindre informació sobre els fluxos del trànsit, així com la millora de la seguretat en el conjunt del terme municipal.

La inversió prevista és de 195.000€, que està inclosa en el PST, que compta amb finançament del Govern, Generalitat i el mateix Ajuntament.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar