L’Ajuntament de Peníscola destina més de 400.000€ enguany a l’impuls de l’activitat cultural, esportiva, social, comercial i del sector primari de les entitats locals

– En el pressupost municipal per a 2024 el consistori dóna continuïtat als convenis i contractes a través dels quals aporta finançament a les associacions locals per al desenvolupament de la seua activitat

– Andrés Martínez: “Les nostres associacions són el cor que impulsa l’activitat sociocultural del nostre municipi, preserva la continuïtat de la nostra tradició i col•labora en la confecció de l’agenda municipal al llarg dels dotze mesos de l’any”

Després de la recent entrada en vigor del pressupost municipal per al present any, una vegada aprovat el gener en el Ple municipal i havent finalitzat ja el seu període d’exposició pública, les diferents regidories es posen en marxa per a la contractació i subscripció dels diferents convenis amb les associacions i entitats amb les quals col•laboren.

Concretament són un total de 38 les entitats les beneficiàries i l’aportació total ascendeix a 436.390€, sent en total 409.880€ els que es queden en el mateix municipi, perquè hi ha casos d’entitats socials que donen cobertura en la localitat però són de caràcter comarcal o provincial.

En matèria social, exactament, l’Ajuntament aporta a diferents entitats, associacions i fundacions un total de 58.900€ dins dels quals s’inclouen també la línia d’ajudes per a l’estada de majors en la residència de la població.

Quant a les entitats culturals i educatives, el consistori destina un total de 149.710€ i 189.606€ per a les de caràcter esportiu.

“Les nostres associacions són el cor que impulsa l’activitat sociocultural del nostre municipi, preserva la continuïtat de la nostra tradició i col•labora en la confecció de l’agenda municipal al llarg dels dotze mesos de l’any” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, qui aposta per la continuïtat d’aquest suport a les entitats locals.

El sector primari i comercial reben també la seua aportació, per un total de 18.150€ import que inclou l’aportació municipal al GALP.

A totes aquestes se sumen els 20.000€ consignats enguany per a impulsar la millora de les façanes dels immobles en el nucli antic.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar