L’Ajuntament de Peníscola amplia i renova la senyalització de carrers i camins

– Durant el mes de novembre s’adjudicarà la renovació de la senyalització turística

L’Ajuntament de Peníscola ha destinat enguany quasi 9000 euros a la millora, ampliació i renovació de la senyalització de vials, concretament als carrers i places del municipi.

S’ha reparat la retolació danyada en les avingudes de Grècia, d’Irlanda, de Portugal, de Dinamarca, d’Hongria, de Luxemburg, de França, d’Itàlia, de Suècia, d’Alemanya, d’Anglaterra, de Suïssa, de Bulgària, de Bèlgica, de Romania, de Rússia, d’Holanda, d’Àustria, de Polònia, dels Tarongers, de Noruega, del Camí d’Enmig, de Catalunya, de València, de Navarra i de la Mar. A més, els carrers dels Marjals, d’Osca, de Cerç, de l’Ullal de l’Estany, d’Alacant i de Llevant, per a finalitzar en els camins de la Volta i de la Ratlla del Terme, i la Carretera de l’Estació.

Aquesta actuació dona continuïtat, en matèria de manteniment, al procés iniciat el 2009 quan es va renovar la retolació dels carrers de la població, en virtut d’un acord plenari de l’any anterior que aprovava la denominació en valencià d’aquests.

Cada inversió en aquest sentit ha comptat i compta amb la supervisió del departament de Normalització Lingüística de l’Ajuntament i el finançament de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en el marc de la campanya institucional de promoció del valencià «Sempre teua. La teua llengua».

Millores en la senyalització turística 

L’àrea de Serveis, en col·laboració amb la Regidoria de Turisme ha impulsat la millora i renovació de la senyalització turística a través de la licitació d’un contracte pel qual l’empresa adjudicatària del servei millorarà els suports de comunicació en mobiliari urbà i via pública. La previsió del consistori és que durant el mes pròxim s’hi adjudique per a poder instal·lar la nova senyalística abans de la temporada turística del pròxim estiu.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar