La Policia Local de Peníscola atén més de 13.000 incidències el 2023

− Destaquen també els avisos per al servei de transport sanitari municipal, que han sumat quasi 3.000 juntament amb els dels serveis humanitaris, que han superat els 200

La Regidoria de Governació de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç del total d’actuacions policials dutes a terme durant l’any 2023.

Segons el registre de l’activitat policial, el cos local de Policia ha comptabilitzat 13.615 incidències en els dotze mesos, la qual cosa suposa un total de més de 1.100 incidències mensuals de mitjana, “encara que durant els mesos d’estiu estem superant les 1.500 mensuals” ha puntualitzat el cap de la Policia Local de Peníscola, Antonio Morejón, destacant la tasca intensiva dels agents durant els mesos de major creixement poblacional.

La majoria de servei són a requeriment, és a dir, mobilitzacions a petició de la ciutadania.

Destaquen les incidències relacionades amb l’ambulància de gestió municipal, amb un total de 2.793 serveis realitzats en els dotze mesos, als quals se sumen 242 serveis humanitaris i la protecció 24h d’un total de 9 víctimes de violència de gènere.

S’han registrat en aquest període un total de 175 accidents de trànsit i 21 delictes contra la seguretat viària.

Les intervencions amb confiscacions de materials o objectes procedents de la venda han resultat en 21 detinguts, en col·laboració amb Guàrdia Civil.

També ha sigut substancial la xifra de serveis atesos relacionats amb incendis, un total de 67.

Quant a la col·laboració amb els jutjats, la Policia Local ha realitzat 33 serveis.

La Prefectura ha traslladat la seua felicitació, davant aquestes xifres, a tots i cadascun dels membres del cos de la Policia Local a qui ha catalogat de “professional i diligent”, insistint en “l’esforç importantíssim que es realitza, sobretot, durant els mesos de la temporada turística”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar