La gastronomia de cinema de Peníscola desembarca a Castelló amb les Festes de la Magdalena

– Xefs peniscolans protagonitzen, de la mà de la Colla El Rei Barbut, un espectacle de cuina en directe en la plaça de les Aules

Amb motiu de les festes de la capital de la Plana, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola, de la mà del Club de Producte Peníscola Gastronòmica i en col·laboració amb la Colla El Rei Barbut, ha protagonitzat un espectacle de cuina en directe en la plaça de les Aules, amb l’objectiu de presentar la seua gastronomia de cinema.

Amb la degustació de diverses tapes, els xefs peniscolans han sorprés els nombrosos curiosos que han acudit a la cita en el centre de Castelló.

Més de 400 racions repartides han donat bon compte del saber fer dels restauradors de la ciutat pontifícia, que en aquesta ocasió han aprofitat la cita per a presentar dues creacions en forma de tapa.

Cruixent d’ensalada russa de llagostins i coca de sardina mediterrània han sigut les propostes que han conquistat els paladars castellonencs en plenes festes fundacionals.

Promoció turística per a redescobrir la ciutat a través dels seus racons de pel·lícula

La relació de la ciutat amb el món audiovisual és àmplia i prové d’una trajectòria iniciada ja el segle passat per importants cineastes com Berlanga, ha trobat un dels seus moments més gloriosos en el rodatge de El Cid, la superproducció de Hollywood que va impulsar el desenvolupament turístic del municipi des dels anys seixanta.

Les visites guiades i les rutes, mostren els enclavaments de cada rodatge a la ciutat i comparteixen el resultat en la pantalla amb la transformació de cada escenari natural, mentre el visites, a través de la senyalització i els panells informatius.

Recentment, Peníscola ha acollit nombrosos rodatges en els últims anys, com el de la sèrie El Chiringuito de Pepe, la reeixida ficció nacional El Ministerio del Tiempo, així com la reconeguda i guardonada sèrie internacional Game of Thrones , la més important de la història de la televisió a nivell mundial, pel nombre de seguidors i espectadors, així com segons la mateixa crítica.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar