Esbrí(PSPV-PSOE) demana a l’equip de govern que es finalitzen les obres dela urbanització Cap Blanc

La portaveu socialista destaca que les veïnes i veïns porten esperant més de 10 anys per a veure finalitzada la urbanització

Peníscola, 10-04-2021: La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, sol·licitarà en la pròxima Junta de Portaveus reprendre les obres per a finalitzar la urbanització de Cap Blanc que porta una dècada paralitzada. Isabel Esbrí indica que “l’Ajuntament té la potestat directa per a gestionar aquesta actuació urbanística des que va resoldre el PAI en 2010 i compta amb els avals de prop de 2 milions d’euros. Per això, en la pròxima Junta de Portaveus, instarem l’equip de govern que de manera immediata comence a iniciar els tràmits per a finalitzar aquesta urbanització”.

L’agrupació de veïns de la zona fa una dècada que denuncien robatoris continus en diferents habitatges, sobretot en les quals no s’utilitzen durant tot l’any. A més, té carrers sense asfaltar, cables robats, desnivells, embornals sense tap, entre altres desperfectes que caldria millorar. “És una situació que l’Ajuntament no pot continuar donant l’esquena. Els Peniscolans de Cap Blanc no han de continuar vivint amb aquestes preocupacions i condiciones dia a dia, ja que també formen part de la nostra localitat i tenen els mateixos drets que qualsevol altre” afirma Esbrí.

La urbanització de Cap Blanc porta parada des de finals de la dècada del 2000 i “per això, reclamem al consistori que juntament amb els avals i la gestió directa municipal posen fi a un dels problemes urbanístics més importants de Peníscola, atés que tenen l’obligació legal d’acabar-les i els mitjans necessaris per a solucionar aquest problema els pròxims anys. L’alcalde no pot continuar donant l’esquena a una part de la població i insistirem en això en la pròxima Junta de Portaveus” conclou Esbrí.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar