Esbrí (PSPV-PSOE) es reuneix amb representants socialistes de diferents administracions per a donar solució al despreniment de roques als acantilats de Peníscola

La portaveu del grup municipal socialista insta a una “col·laboració màxima entre administracions” per a resoldre la problemàtica

Peníscola, 18-03-2021

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, ha mantingut hui una reunió amb representants del partit socialista de diferents administracions per abordar l’assumpte dels despreniments de roques de la zona dels penya-segats del tómbol sobre el qual s’assenta el Castell Fortalesa del Papa Lluna i la ciutadella de Peníscola i poder donar-li una solució. Un problema de fa anys i que els anteriors governs del Partit Popular no han fet res sobre este tema. A la cita han assistit el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, el vicesecretari i diputat nacional Germán Renau, i la vicesecretària i diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz.

Esbrí ha traslladat als representants socialistes la necessitat de fer un pla d’acció per a establir els passos a seguir i determinar les administracions competents que estarien implicades en esta actuació. “Estem davant una problemàtica que hem de resoldre per la perillositat que implica i, per això, apostem per la màxima col·laboració entre administracions per donar una solució”, ha apuntat la portaveu del grup municipal.

Renau ha traslladat a Esbrí que, com a diputat nacional, interlocutora amb els responsables estatals per poder resoldre esta problemàtica, al mateix temps que preservar el valor històric, turístic i referent a la província que suposa el castell per a Peníscola i per a la resta de la província.

Per part seua, Sanz ha assenyalat que, a partir dels informes dels quals disposa la Diputació que es van fer en 2020, ja és estan estudiant les vies d’acció per a poder treballar en un pla d’acció sobre aquest tema.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar