Esbrí (PSPV-PSOE) celebra que l’equip de govern del PP haja atés la proposta del grup municipal socialista de Peníscola d’adequar el camí d’accés a la zona sud Safata d’entrada

 

-Esbrí (PSPV-PSOE) celebra que lequip de govern del PP haja atés la proposta del grup municipal socialista de Peníscola d’adequar el camí daccés a la zona sud

La portaveu municipal considera que la idea del PSPV-PSOE de Peníscola “garanteix una alternativa per a la circulació davant els temporals”

Peníscola. 24-2-2021.- La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, celebra que l’equip de govern del Partit Popular haja atés la proposta feta pel partit socialista d’adequar el camí que va de la urbanització Nerea a Cap Blanc per a facilitar l’accés a la zona sud del municipi en cas de temporals. Esbrí apunta que, tal com va exposar el grup municipal socialista ara fa un any en la Junta de Portaveus, l’adequació d’este camí és una “solució definitiva” perquè, “en el cas que hi haja un temporal i afecte a l’únic camí d’accés que hi ha actualment, es puga tindre una alternativa per a accedir a esta part de la localitat”.

Esbrí destaca que, per esta carretera, transiten els veïns de Font Nova, Cap Blanc, Finca del Moro i Monte Pitxells, més tot el veïnat dels habitatges de la zona. És per això que des del PSPV-PSOE de Peníscola es va considerar, i així es va manifestar en el seu moment, que l’adequació d’este vial era molt important per garantir el trànsit dels veïns i veïnes d’estes urbanitzacions en cas de temporal. Cal assenyalar que, durant les fortes pluges, l’únic vial de trànsit que connecta estes dues parts del municipi sol quedar afectat, dificultant el pas. És per això que, l’adequació d’este altre vial garanteix que els veïns i veïnes tinguen un camí alternatiu pel qual poder circular.

Esbrí celebra que les obres continuen a bon ritme amb l’estesa de DTS (doble tractament superficial) en el Camí de la Capelleta i es preveu fer l’asfaltat en la zona de Cap Blanc a finals d’esta setmana.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar