El PSPV-PSOE de Peníscola preguntarà al pròxim plenari sobre la falta d’amplitud del nou vial a la zona sud

La portaveu del socialista, Isabel Esbrí, es mostra preocupada per les denuncies del veïnat de problemes per a circular dos vehicles en direccions oposades

Peñíscola, 13-05-2021

El PSPV-PSOE de Peníscola preguntarà en el pròxim plenari sobre les obres que s’estan duent a terme a la zona sud del litoral de la localitat. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Isabel Esbrí, es mostra preocupada per si finalment no hi ha suficient espai per a la circulació de dos cotxes en direccions oposades. “Hem rebut vàries queixes dels veïns i les veïnes denunciant que l’espai que hi haurà després de les obres és molt menut perquè passen dos cotxes a la vegada, volem saber si és temporal o es quedarà així”, assegura Esbrí.

El pas del temporal Glòria fa un any va deixar desperfectes al vial d’unió entre el nucli urbà de Peníscola amb el Parc Natural de la Serra d’Irta. A més, es van detectar problemes de fermesa del vial al pas de tres cales natural de l’entorn del Racó Calent, la Cala del Moro i la Cala del Bessó. Primerament, i a proposta del grup municipal socialista, es va construir un camí alternatiu per a poder transitar la zona mentre duraven les obres i al febrer van començar a refer la carretera que havia quedat destruïda. “Els treballs havien de ser per millorar els accessos a la zona sud de la localitat, però sembla que han fet tot el contrari, ja que ara no caben dos cotxes”, es lamenta la portaveu socialista.

Les obres, finançades per l’Ajuntament, tenen un cost aproximat de 900.000 euros i busquen evitar molèsties als veïns de la zona i garantir el tràfic amb normalitat abans de l’arribada dels turistes. Tot i això, “el Partit Popular sembla que s’ha gastat els diners de tots els peniscolans i les peniscolanes per a fer una carretera que no cobreix les seues necessitats”, critica Isabel Esbrí. Es tracta d’un camí molt transitat a l’estiu per tots els turistes i els habitants del municipi i, si no deixen suficient espai per a dos cotxes, podria arribar a ocasionar retencions o situacions de perill”, denuncia la portaveu socialista.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar