El PSPV-PSOE de Peníscola exigeix avui al ple flexibilitzar l’ampliació de les terrasses dels establiments de restauració del municipi

La portaveu socialista, Isabel Esbrí, explica que “la mesura pretén ajudar als establiments de restauració, que estan patint molt per les restriccions derivades de la pandèmia”

Peñíscola, 15-07-2021

El PSPV-PSOE de Peníscola exigeix flexibilitzar les condicions d’ampliació de les terrasses dels establiments de restauració del municipi. La portaveu socialista, Isabel Esbrí, explica que “la iniciativa pretén ajudar a les empreses locals, que estan patint molt per les restriccions derivades de la pandèmia”. “Després de l’enduriment de les mesures restrictives anunciades la setmana passada, l’ajuntament ha d’actuar per ajudar al sector”, afegeix Esbrí.

Es tracta d’una mesura que l’any passat ja es va aplicar al municipi per tal de garantir la distància social entre les taules i aprofitar l’espai públic per tal de conservar el major nombre de taules possible. Ara, tot i que la temporada estival ja ha començat, des del Grup Municipal Socialista tornen a demanar al govern del Partit Popular que facilite als establiments de restauració i comerç local que ho necessite de Peníscola l’ampliació de les terrasses.

La portaveu dels socialistes al municipi assegura que han rebut peticions per part d’alguns responsables d’establiments demanant-los la flexibilització de les condicions per ampliar les terrasses. “Des del PSPV-PSOE de Peníscola treballem per millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes del poble, ajudar al comerç local en este any tan difícil és cosa de tots”, defensa Esbrí. Que afegeix, “el Partit Popular hauria d’escoltar als peniscolans i peniscolanes i facilitar-los els tràmits per tal de poder atendre a més persones a les terrasses mantenint les mesures de seguretat”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar