El PP de Peníscola urgix la protecció del tómbol davant la desídia de Pedro Sánchez i l’absència de pressupost per a 2024

El president local del PP a Peníscola, Andrés Martínez, afirma que la falta d’inversió posa en perill un emblema “no sols de la província, també de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”

Critica el “desistiment de funcions” enfront d’una “urgència clau” en una localitat “afectada per la regressió” que ja ha patit despreniments. “Volem protecció, no l’erosió socialista”

L’absència d’uns Pressupostos Generals de l’Estat per a 2024 demoren de nou una inversió “que ha de protegir una de les principals joies del Mediterrani. No ens callaran”, indica

El Partit Popular de Peníscola ha reclamat “la inversió” que permeta actuar amb “urgència en la protecció del tómbol de la localitat”. Un penya-segat sobre el qual s’erigix la ciutadella i el castell fortalesa del Papa Lluna i que ha patit despreniments des de desembre de 2019 a conseqüència de l’erosió provocada per la mar.
“És imperdonable que el president del Govern d’Espanya mire cap a un altre costat quan del que es tracta és de blindar i assegurar l’estabilitat d’un tómbol que suporta un dels emblemes de les nostres costes. És injust que es neguen a invertir i es passen les competències d’una mà a una altra sense aportar solucions. Perquè dia que passa sense que s’invertisca a Peníscola, és un dia perdut per a la nostra localitat”.

Andrés Martínez, president local del PP a Peníscola, ha defés la “urgència” d’actuar “en una protecció vital” que posa en risc “patrimoni i vida”. “Ens dol que en 2024 Pedro Sánchez haja decidit no aprovar un pressupost, perquè això suposa un any més de castic per a la nostra localitat. I ens resulta més dramàtic encara que ho faça per interessos purament electorals, perquè el seu full de ruta no té res a veure amb les necessitats dels ciutadans sinó amb les seues pròpies ambicions”.

Des del PP “continuarem defenent als nostres veïns i a la nostra localitat”. “Com ho hem fet durant la passada legislatura, tant des del Senat com des de la Mesa del Congrés dels Diputats, exigint al Ministeri de Transició Ecològica la petició que actue i prenga mesures per a protegir sense rebre resposta positiva per part del Govern de Sánchez”.

“Per a nosaltres, Peníscola és l’única cosa que importa i el motiu pel qual cada dia ens esforcem per a plantar cara a l’adversitat. No ens callaran. Continuarem enarborant la bandera d’este municipi que és admirat per tota Espanya i el món sencer, perquè més que hui el president del Govern li done l’esquena”, ha conclòs Martínez.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar