El diputat de Sostenibilitat visita l’electrolinera de Peñíscola, que inclou l’explotació en la gestió de l’ORA

  • La Diputació de Castelló ha possibilitat aquesta instal·lació adequant l’espai en l’aparcament del recinte del Centre d’Estudis per part de l’Ajuntament

  • Garcia: «Impulsem un canvi de model per a incentivar les polítiques encaminades a la mobilitat sostenible i a la reducció de les emissions de CO2»

Castelló, a 13 de novembre de 2021. El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha visitat el punt de recàrrega semiràpida instal·lat a l’aparcament del Centre d’Estudis de Peníscola, que inclou l’explotació en la gestió de l’ORA.

Garcia ha destacat que «des de l’àrea de Sostenibilitat impulsem un canvi de model per a incentivar les polítiques encaminades a la mobilitat sostenible i a la reducció de les emissions de CO2».

El municipi costaner ha incorporat aquest servei per a facilitar la recàrrega de vehicles elèctrics comptant amb l’explotació d’aquest punt en el contracte per a la gestió de la zona ORA. D’aquesta manera serà l’empresa concessionària de la zona d’estacionament restringit qui preste aquest servei.

L’electrolinera instal·lada és de càrrega semiràpida, el que suposa un incentiu per a les persones usuàries per a visitar el patrimoni i comerços de proximitat. A més, forma part dels 20 serveis de recàrrega de vehicles que la institució provincial va instal·lar en diversos pobles de la província de Castelló, complint amb els criteris de valoració per a la incorporació d’aquests punts de recàrrega, com que a cada 20 km hi ha una electrolinera disponible.

Entre els municipis destaquen Peníscola, Cabanes, Alcalà de Xivert, Morella, Benassal, Xilxes, Atzeneta, Catí, Vistabella, Vall de Almonacid, Llucena, Bejís, Sant Jordi, Suera, La Salzadella, Vallibona, Artana, Montán, Torrechiva i Sant Joan de Moró.

«Peníscola és un exemple per a fomentar el desenvolupament econòmic i social a més de millorar la sostenibilitat urbana i la reducció d’emissions. Cal incorporar als pobles menuts en projectes de transició ecològica, ja que la distribució d’aquestes electrolineres és garantia de vertebració justa del territori», ha destacat el diputat de Sostenibilitat.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar