Compromís Peníscola proposa restaurar l’ església de l’ Ermitana

  • Compromís Peníscola ha proposat que se restauren dues sales situades a l’ala dreta de l’ església de la Mare de Deu de l’ermitana, així com l’ escala que du al campanar

 

Juan Marcos Bayarri, regidor i portaveu de Compromís a Peníscola indica que “en la reunió que hem mantingut en mossèn Ricardo, hem pogut comprovar i constatar el mal estat del sostre i del terra d’ estes dues sales, que necessiten d’una restauració nomes es pugui. Per altra banda, mossèn, també ens ha traslladat la necessitat de restaurar les escales que porten al campanar i de renovar la il·luminació”.

Bayarri continua explicant que “el sostre de fusta d’una de les sales està en tan mal estat que està caient i, per altra banda el terra d’arena i grava fa evident la necessitat d’una actuació immediata”

El regidor, continua indicant que “al mateix temps hem pogut constatar la necessitat de reparar les humitats on es situa la Camarera. Estes humitats estan provocant que la imatge s’haja de moure de forma periòdica per a que no es danyi”.

El regidor afegeix que “des de Compromís Peníscola hem traslladat la urgència de cuidar, restaurar i mantindré en condicions optimes l’ església de la Mare de Deu de l’Ermitana, tan venerada i estimada per tota la ciutadania de Peníscola. Estem parlant del nostre patrimoni històric, on l’església de l’Ermitana va ser construïda entre el 1708 i 1714 per Sancho de Echevarria, governador de Peníscola” .

Vicent Castell, regidor i secretari local de Compromís a Peníscola afirma “hem acabat la visita pujant al campanar on hem pogut observar el mal estat de les escales, on també fa falta una actuació. Considerem que fa falta una actuació el més aviat possible i per això ho hem traslladat al ple”. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar