Arriba el mes de la música a Peníscola

– L’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola ha iniciat ja les celebracions amb motiu del dia de Santa Cecília, en un mes carregat de programació i de música.

Dissabte passat es va dur a terme l’habitual cercavila per part de la Banda de Música de la localitat per a la incorporació dels seus nous membres, en la qual van participar els nous músics al costat de les seues famílies i el conjunt de l’agrupació.

Després d’aquesta, va tindre lloc l’habitual missa en honor de Santa Cecília a l’església de Santa Maria i, amb posterioritat, hi va haver un aperitiu en l’Edifici Sociocultural.
Dissabte que ve, dia 11 de novembre, a partir de les 9.30h del matí tindrà lloc una despertada a càrrec de les dames de l’entitat de les anualitats 2023 i 2024 i es recolliran els detalls en els comerços col·laboradors en la rifa del dinar de Santa Cecília.

A partir de migdia, i enfront de l’Escola de Música, hi haurà jocs infantils per a l’alumnat i a les cinc de la vesprada es durà a terme la benvinguda als nous músics d’aquesta.
El dissabte 18 de novembre finalitzarà la programació amb el concert en honor a Santa Cecília, a partir de les 12.00h en l’Av. d’Espanya i amb posterioritat el dinar de germanor en el Restaurant Edén, per al qual es poden obtindre les entrades en la mateixa Escola.

En aquest dinar l’agrupació acomiadarà la seua Dama 2023, Isabel Marqués Guzmán, i presentarà la nova Dama de l’entitat per a 2024, Ana Vallés Roig.

La regidora de Cultura, Lidia Herrero, ha volgut felicitar tots els nous músics, Román Albiol París (percussió), Blanca del Mar Forner Simó (flauta travessera), Inés Rodríguez Suárez (percussió), Ana González Martín (percussió) i Mara Castell Castell (clarinet) i l’associació “per posar música a cada celebració i formar part indispensable del creixement i desenvolupament cultural del municipi” ha manifestat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar