Arranca l’Escola d’Estiu a Peníscola amb al voltant de 150 inscrits

– Xiquets i xiquetes d’entre 2 a 10 anys participaran en aquest programa de la Regidoria de Benestar Social fins al 25 d’agost, en les seues diferents modalitats, per setmanes o quinzenes

Amb motiu del 600 aniversari de la defunció de Papa Luna i la declaració de l’Any Papa Luna a Peníscola, enguany l’escola d’estiu s’organitza en l’eix temàtic històric.

A més de les activitats que es realitzaran en el recinte del CEIP Jaime Sanz, s’han programat diferents excursions relacionades amb l’ambientació d’aquesta nova edició.

L’escola estival està dirigida a xiquets de 2 a 10 anys i està dividida en grups per edats, i enguany hi participaran al voltant de 150 inscrits.

La Regidora de l’àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha visitat – com en cada edició –  l’inici del programa juntament amb l’alcalde, Andrés Martínez, qui ha destacat que hi ha múltiples opcions en funció dels dies en què s’efectua la reserva de plaça i els serveis que es requerisquen per part de cada família. Es pot optar per la inscripció només de matí, al matí i a la vesprada, amb menjador inclòs i sense menjador.

L’escola d’estiu de Peníscola “és un projecte lúdic educatiu de gran envergadura” ha assenyalat la regidora, perquè els xiquets disfruten d’activitats de robòtica educativa, tallers de cuina, esports alternatius, la pràctica d’experiments o jocs en anglés; “a més d’un important servei per als pares i mares que treballen durant els mesos d’estiu”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar