Arranca a Peníscola una nova edició del Campus de Futbol Solidari organitzat per la Penya Barça

– Fins al dia 29 de desembre la localitat acull la quinzena edició d’aquest esdeveniment esportiu, a benefici de la Fundació Miquel Valls per la investigació i atenció a les persones afectades per l’ELA

Avui ha començat a Peníscola la quinzena edició del Campus de Futbol Solidari que organitza la Penya Barcelonista de la ciutat i que acollirà la localitat fins al dia 29 de desembre.

En aquesta ocasió, la recaptació a través de les aportacions dels participants (10€ per inscripció) anirà destinada a la Fundació Miquel Valls, per a la investigació i atenció a les persones amb Esclerosi Lateral Amiotròfica i les seues famílies.

La regidora de l’àrea d’Esports, Dolo Bayarri, ha felicitat l’organització la iniciativa que compleix ja una dècada i mitja, “un esdeveniment consolidat i esperat pels més xicotets que compten amb una opció d’oci saludable en els dies festius escolars amb la qual, a més, poden col·laborar amb una fi solidària”.

Les sessions són entre les 10.30h i les 12.30h i compten, en aquesta edició, amb la participació d’uns trenta xiquets d’entre 5 i 15 anys.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar