Araceli Bayarri Gracia serà la Reina de les Festes Patronals de Peníscola de 2024

© Maestrat.tv – Foto

– Araceli Bayarri Gracia rellevarà Isabel Marqués Simó el pròxim dia 7 de setembre

La sort ha volgut que Araceli Bayarri Gracia siga la pròxima Reina de les Festes Patronals de Peníscola en aquest 2024 i rellevarà Isabel Marqués Simó el dia 7 de setembre, en el Solemne Acte de la seua Proclamació.

La representant del Grup cultural de Danses de Peníscola ha sigut l’afortunada en el sorteig celebrat, en presència de notari, per a l’Elecció de la Reina de Festes avui en el Palau de Congressos, davant l’atenta mirada dels assistents.

Araceli Bayarri Gracia molt emocionada, ha sigut felicitada per la que serà la seua Cort al complet i que estarà formada per Aina París Rambla, de l’Associació Dansa Batalla de Moros i Cristians; Ana Vallés Roig, de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana; Araceli Bayarri Gracia, del Grup Cultural de Danses; Daniela Montserrat Ruiz Reyes, de l’Agrupació Musical Papa Luna; Mayra Yáñez Pérez, del Peñíscola Futbol Sala; i Patricia Castell Flequé, en representació de l’Associació Cultural de Moros i Cristians.

El grup el completaran les Dames i Cavallers Infantils, Ángela Mantilla Sánchez, Blanca Escriba Peguero, Fernando García Martorell, Fernando Samper Vu i Marta Castell Baila.

El regidor de Festes, Ramón Simó, ha felicitat a la que serà la nova Reina i la seua Cort i l’alcalde, Andrés Martínez, ha reconegut la tasca de la Cort d’Honor de 2023, que s’acomiadarà del seu càrrec el setembre vinent, i ha felicitat a la que serà la nova Cort i la seua nova Reina,Araceli, en l’inici del seu any especial.

 

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar