Presenten les activitats del Dia de la dona a Morella

 

Morella, 03 de març de 2021 – Aquest matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la  regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, i la presidenta del Grup de Dones dels Ports,  Xelo Pérez, han presentat la programació del 8 de març, Dia de la dona, a Morella. En  finalitzar la presentació, han desplegat la pancarta del Grup de Dones dels Ports per la  igualtat en un dels balcons del consistori. 

Mari ha destacat que “amb motiu del 8 de març i Dia de la dona s’inicien diferents  projectes i campanyes amb la difusió del protocol municipal enfront de la violència de  gènere la campanya Juntes som més fortes i Les dones fan història”. L’edil ha explicat  que “a més, el manifest tindrà un format digital i es podrà seguir a través d’internet i  les xarxes socials”. Xelo ha afegit que “com ja havíem decidit des del Grup de Dones,  l’agència d’igualtat i la regidoria, aquest any no convoquem concentracions i  manifestacions per a garantir la salut de totes i tots” i ha remarcat que “treballem cada  dia per la igualtat i ens prenem el 8M com una festa i d’altaveu feminista perquè el  missatge arribe a més gent en un dia especial”. També han explicat que “des del Grup  de Dones s’han confeccionat pancartes amb motiu del Dia de la dona i repartit entre  les sòcies de l’associació perquè les pengen als balcons” així com han convidat “a totes  i tots a decorar els balcons amb motius de color morat”. Finalment, Rhamsés ha  recordat que “el 8M sempre és un dia important per a la reivindicació, l’any passat va  estar molt bé la manifestació i els actes pels carrers de Morella i, este any hem de continuar celebrant-lo adaptat a les circumstàncies” i ha animat “a tota la ciutadania a  què se sume a les activitats organitzades en les xarxes i des dels balcons”. 

El 8M a Morella començarà amb la lectura del manifest virtual amb la participació del  Grup de Dones i el Consell d’Igualtat. Aquest dia també s’iniciarà la campanya de  difusió del protocol municipal enfront de la violència de gènere i la campanya Juntes  som més fortes organitzada pel Grup de dones. També es participarà junt amb els  centres educatius amb el projecte Les dones fan història organitzat per les agents  d’igualtat dels Ports, Alt Maestrat i Baix Maestrat. Finalment, tindrà lloc el manifest  comarcal amb dones representants de tots els grups de dones i municipis de la  comarca dels Ports. A més, des del Grup de Dones conviden a adornar els balcons amb  colors morats, pancartes o llums, així com eixir als balcons el 8M a les 20.00 hores i  Aplaudim per la igualtat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar